Nabavite ulaznice za sutrašnje spektakle

Vrhunska kino subota uz dva svjetska hita 

Objavljeno: 26.05.2023. zagorjeinternational

Već sutra u Kino Krapina stižu dva filmska spektakla, i to posljednji nastavak filma “Brzi i žestoki” te novi Disney animirani film s kojim započinje ova subota u 18.30 u Kinu Krapina.  

‘Mala sirena’ je igrana verzija priče o djevojci iz mora koja zbog ljubavi odlučuje napustiti svoj bajkoviti podvodni svijet. Najmlađa kćer kralja Tritona, Ariel, žudi saznati više o svijetu s druge strane mora, a dok obilazi površinu, zaljubljuje se u poletnog princa Erica. Dok je sirenama zabranjeno komunicirati s ljudima, Ariel mora slijediti svoje srce. Sklapa dogovor sa zlom morskom vješticom Ursulom, što joj daje priliku da iskusi život na kopnu, ali naposljetku dovodi svoj život – i očevu krunu – u opasnost. Glas posuđuju: Lana Meniga, Dino Jelusić, Martina Tomčić, Frano Mašković, Anja Šovagović Despot, Goran Grgić, Jan Kerekeš, Ruben Carović, Ana Maras Harmander, a redatelj je Rob Marshall.

Nakon filma za sve uzraste, na rasporedu slijedi onaj za 12+ odnosno Brzi i Žestoki 10. Tijekom mnogih misija i protiv nemogućih izgleda, Dom Toretto (Vin Diesel) i njegova obitelj nadmudrili su, iznervirali i nadmašili svakog neprijatelja na svom putu. Sada se suočavaju s najsmrtonosnijim protivnikom s kojim su se ikad suočili: zastrašujućom prijetnjom koja izranja iz sjena prošlosti, potaknuta krvnom osvetom i koja je odlučna razbiti ovu obitelj i uništiti sve—i svakoga—što Dom voli, zauvijek. U filmu Brzi i žestoki 5 iz 2011. Dom i njegova ekipa ubili su zlog brazilskog narkobosa Hernana Reyesa i odrubili mu carstvo na mostu uRio De Janeiru. Ono što nisu znali je da je Reyesov sin, Dante (Jason Momoa), svjedočio svemu tome i proveo posljednjih 12 godina smišljajući plan kako natjerati Doma da plati najveću cijenu. Danteov zaplet raspršit će Domovu obitelj od Los Angelesa do rimskih katakombi, od Brazila do Londona i od Portugala do Antarktika. Stvorit će se novi saveznici i ponovno će se pojaviti stari neprijatelji. Ali sve se mijenja kada Dom otkrije da je njegov vlastiti 8-godišnji sin (Leo Abelo Perry, Black-ish) krajnja meta Danteove osvete.  

Ulaznice se mogu kupiti na www.ulaznice.hr, na blagajni dvorane od utorka do petka od 13 do 17 sati i sat vremena prije projekcije. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba