Prijatelji i menadžer u šoku - nedavno odustala od turneje

Nestala bivša pjevačica E.T.-ja Katarina Rautek Omazić

Objavljeno: 26.05.2023. zagorjeinternational

Na stranici nestali.gov.hr objavljena je informacija kako je nestala bivša pjevačica grupe E.T. Katarina Rautek Omazić. Kako piše Večernji, pjevačica je nestala iz bolnice Sveti Duh. Njezin menadžer Renis Gržinić bio je u nevjerici kada je saznao da je nestala.

– U šoku sam nisam imao pojma, sad sam iz medija saznao da je nestala, čuli smo se još neki dan, a jučer ili prekjučer vidio sam i njezin propušten poziv, ali zbog gužve nismo na kraju uspjeli stupiti u kontakt. Katarina nam je i sama rekla da posljednjih mjeseci ima zdravstvenih problema i da zbog toga mora odustati od zakazane turneje Flashback na koju E.T. ide s Colonijom i Karmom. Čak nam je i sama savjetovala da pronađemo novu pjevačicu koja će ju zamijeniti, ne znam zbilja što bih vam više rekao… Zaista me zatekla informacija o Katarininom nestanku – rekao je za Večernji menadžer Gržinić. 

Katarinini prijatelji su također zatečeni informacijom o njezinom nestanku.

Duže vremena nije davala intervjue, a zadnji intervju je dala prije četiri godine kada je bila treći put trudna. Katarina je u braku s poduzetnikom Josipom Omazićem, a u prijašnjim je vezama imala dosta loših iskustava. Najgore je bilo tijekom veze s Krešimirom Svitlanovićem kojeg je prijavila i zbog fizičkog zlostavljanja i zato nije skrivala koliko ju je Josip usrećio.

– Brak mi je mrak i tako mi je s Josipom bilo i prije braka, iskusila sam da me netko poštuje i da mi mnogo pomaže. Ne garantiram da će uvijek biti tako, ali zasad nam je super – rekla je jednom prilikom pjevačica.  U intervju se prisjetila kroz kakav je pakao prolazila nakon što je bivšeg partnera prijavila za obiteljsko nasilje. – Nespavanje, odlasci na sud, to je nešto grozno i ne znam kako sam to uopće preživjela – rekla je tada Katarina.

Policija moli ako posjedujete informacije o Katarini da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: [email protected]

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba