Hvalevrijedna humanitarna akcija nastavlja se već sutra, evo i rasporeda po mjestima

“Neka u subotu cijelo Međimurje miriše na katruže”

Objavljeno: 26.05.2023. zagorjeinternational

Međimurska zaklada solidarnosti ‘Katruža’ u sklopu ‘Proljeća za Katružu’  i ove  godine tradicionalno organizira akciju ‘Katruže za Katružu’. Akcija je započela u Svetoj Mariji ove srijede, a provodile su je članice Društva žena Sveta Marija. 

Već sutra možete posjetiti štandove ‘Katruže’ i to u Čakovcu gdje će akciju provoditi aktivisti ‘Katruže’ na štandu smještenom ispred Gradske kavane Čakovec od 9  do 11.30 sati. Nešto ranije, u Prelogu od 8 do 11 sati, ispred Privredne banke na tržnici, akciju će provoditi članice udruge ‘Priločko srce’ Prelog, a pridružit će im se i članice Društva žena iz Goričana. U Murskom Središću od 8 do 12 sati na tržnici akciju će provoditi članice Društva žena Mursko Središće, dok će u Belici akciju provoditi članice Udruge žena Općine Belica od  7 do 10 sati ispred ‘Robne kuće’. U Nedelišću će akciju provoditi članice Udruge žena Nedelišće od 8 do 12 sati ispred Turističke zajednice Nedelišće, a u Donjem Vidovcu akciju će provoditi Općina Donji Vidovec i aktivisti ‘Katruže’ od 8 do 10 sati ispred općinske zgrade. 

Iz zaklade pozivaju sve koji u svom vrtu ili dvorištu imaju cvijet katruže da ga poklone. Katruže se mogu donijeti na štandove gdje se vrši prodaja.

– Pokažite svoju humanost i pomognite onima kojima je to najpotrebnije, bolesnima s područja Međimurske županije. Neka u subotu cijelo Međimurje miriše na katruže – poručuju iz Međimurske zaklade solidarnosti ‘Katruža’.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba