Na osobni zahtjev

PRIJELOMNA: Načelnik PU krapinsko – zagorske Zvonimir Petrović razriješen dužnosti 

Objavljeno: 25.05.2023. zagorjeinternational

Načelnik Policijske uprave krapinsko – zagorske Zvonimir Petrović jučer je podnio zahtjev za da ga se na osobni zahtjev, u skladu s člankom 61. stavak 1. u vezi članka 59. stavka 3. točka 1. Zakona o policiji (NN 34/11, 130/12, 89/14, 151/14, 33/15, 121/16 i 66/19) razriješi s radnog mjesta načelnika Policijske uprave krapinsko – zagorske, izvijestili su iz PU krapinsko – zagorske.

Uvažavajući razloge zbog kojih je zatražio razrješenje, Zvonimir Petrović je s današnjim danom razriješen s radnog mjesta načelnika Policijske uprave krapinsko-zagorske.

Također, glavni ravnatelj policije Milina će nadležnom disciplinskom sudu MUP-a, protiv njega  podnijeti zahtjev za pokretanje disciplinskog postupka zbog sumnje da je kao policijski službenik počinio težu povredu službene dužnosti u vidu nedoličnog ponašanja izvan službe na štetu ugleda policije. 

Portal NiZagorjemalo neslužbeno doznaje da je Petrović uhvaćen za volanom s nedozvoljenom koncentracijom alkohola, ali ne u Zagorju već na zagrebačkom području, i to u njegovo slobodno vrijeme.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba