Na krivom mjestu u krivo vrijeme i s krivim društvom?

CURE DETALJI: USKOK došao po pripadnika narkobande, a u njegovom društvu bio alkoholizirani Petrović?

Objavljeno: 25.05.2023. zagorjeinternational

Kako smo ranije izvijestili, načelnik Policijske uprave krapinsko – zagorske Zvonimir Petrović jučer je osobno podnio zahtjev da ga se razriješi s radnog mjesta. Uvažavajući razloge zbog kojih je zatražio razrješenje, Petrović je s današnjim danom razriješen s radnog mjesta načelnika Policijske uprave krapinsko – zagorske. Također, glavni ravnatelj policije Milina će nadležnom disciplinskom sudu MUP-a protiv njega podnijeti zahtjev za pokretanje disciplinskog postupka zbog sumnje da je kao policijski službenik počinio težu povredu službene dužnosti u vidu nedoličnog ponašanja izvan službe na štetu ugleda policije.

Kako Jutarnji doznaje, razlog Petrovićeve ostavke leži u činjenici da se ovih dana poprilično alkoholiziran zatekao u jednom zagrebačkom lokalu u istom društvu u kojemu je bio i jedan od osumnjičenih za pripadnost narkobandi Dina Muzaferovića Cezara, a kojega su službenici PN USKOK-a došli uhititi. 

Inače, Petrović je na mjestu načelnika PU krapinsko – zagorske proveo je tek nešto više od dva mjeseca. Imenovan je 23. ožujka ove godine. U sjedište Uprave u Zaboku došao je iz Sektora kriminalističke policije, a dotad je bio na mjestu voditelja Službe općeg kriminaliteta. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba