Publika s njima u glas pjevala bezvremenske hitove

Šerbedžija i Zapadni kolodvor oduševili zagorsku publiku 

Objavljeno: 24.05.2023. zagorjeinternational

Dva sata poezije, pjesme i vrhunskog muziciranja pružili su protekle nedjelje Zabočanima i njihovim gostima Rade Šerbedžija i bend Zapadni kolodvor, a već samim izlaskom na pozornicu, uslijedio je dugački pljesak i ovacije za legendarnog glazbenika, poetu i glumca. 

Redao je poznate kompozicije poput ‘Ni u tvome srcu’, ‘Kose boje maka’, ‘Tvoje nježne godine’, ali i oduševio nekim novim uspješnicama poput ‘Eto pjesme’ i ‘Ne okreći se sine’. 

Osim što je publika zdušno pjevala s njime, okupljene su posebno oduševili neposrednost i humor legendarnog glumca. Nekoliko puta za trajanja koncerta spustio se u publiku i s njome pjevao dobro poznate kompozicije, a cijelo ga je vrijeme pratila skupina fantastičnih glazbenika okupljenih u bend Zapadni kolodvor koji su također nagrađeni dugačkim aplauzima. 

Šestotinjak ljudi te je večeri doživjelo magiju kakvu samo glazba i poezija mogu stvoriti. 

– Predivno mi je bilo, što se moglo i osjetiti. Od organizacije, povratne reakcije koju sam primio od publike pa sve do ambijenta. Zagorje je božanstveno, filmično, lirično… Hvala Vam na pozivu i siguran sam da se vidimo opet – poručio je Rade po završetku koncerta. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba