A bilo je i pijanih

Ovog vikenda troje teško ozlijeđenih u prometnim nesrećama 

Objavljeno: 22.05.2023. zagorjeinternational

Zagorska je policija tijekom proteklog vikenda od kaznenih djela evidentirala jedno kazneno djelo krađe, dva kaznena djela oštećenja tuđe stvari, dva kaznena djela teške krađe, dva prekršaja remećenja javnog reda i mira, dok je na prometnicama u KZŽ zabilježila sedam prometnih nesreća.

Četiri su nesreće bile s materijalnom štetom do kojih je došlo u Bedekovčini i Bočadiru zbog neprilagođene brzine, u Grabrovcu uslijed nepropisne radnje vozilom te u Zaboku uslijed ne držanja vozila na dovoljnoj udaljenosti od desnog ruba kolnika.

U prometnim nesrećama s materijalnom štetom sudjelovali su vozači pod utjecajem alkohola. Vozač u Bočadiru napuhao je 1,46, a vozač u Grabrovcu 0,66 promila.

U Malom Bukovcu, u nesreći do koje je došlo zbog ne kretanja vozilom sredinom obilježene prometne trake, jedna osoba zadobila je teške tjelesne ozljede. Isto tako teške tjelesne ozljede zadobila je jedna osoba u prometnoj nesreći do koje je došlo u Maturovcu zbog ne kretanja vozilom na dovoljnoj udaljenosti od desnog ruba kolnika.  

U Poljanici Bistričkoj je vozač neregistriranim motociklom, bez zaštitne kacige i pod utjecajem alkohola od 1,11 promila, uslijed neprilagođene brzine, sletio s kolnika i pritom zadobio teške tjelesne ozlijede.

Od ostalih događaja, možemo izdvojiti jednu dragovoljnu predaju eksplozivnih sredstava u sklopu akcije “Manje oružja – manje tragedija“ te jedan požar osobnog vozila. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba