Jedanaesta godina ugodnog druženja i učenja

U Krapinu se uskoro vraća Ljetni kamp engleskog jezika – prijave u tijeku 

Objavljeno: 21.05.2023. zagorjeinternational

Baptistička crkva “Emanuel“ iz Krapine, u suradnji s “Faith Community Church” iz Woodstocka u SAD-u i školom stranih jezika “Versus”, po jedanaesti će put održati Ljetni kamp engleskog jezika, odnosno “English Camp Krapina”. 

– Ponovno započinjemo nakon tri godine pauze uzrokovane komplikacijama u putovanju i planiranju zbog zdravstvenih ograničenja. Tijekom godina, ovaj se kamp pokazao vrlo uspješnim. Počelo je 2010. godine s oko 40 djece u OŠ Augusta Cesarca. Nakon dvije godine u Cesarcu, kamp je postao prevelik za tu lokaciju. Srednja škola Krapina 2012. godine otvorila je svoja vrata za Ljetni kamp engleskog jezika koji sad prosječno okuplja više od 200 kampera i volontera. Zahvalni smo na ohrabrenju i suradnji koju smo dobili od ravnatelja Rozijana i nastavničkog vijeća i djelatnika srednje škole – ispričali su nam organizatori.

Ovogodišnji datumi održavanja kampa su od 2. srpnja do 6. srpnja, a tema ovogodišnjeg kampa je “Facing Giants” (Suočavanje s divovima). 

Organizatori nude program za djecu od 8 do 17 godina koji uključuje sat engleskog jezika, pjesme sa znakovnim jezikom, radionice, ručne radove, igre i natjecanja, uključujući uvijek popularnu igru “Flag Tag“.

– Organiziramo i ručak, odnosno objed. Dolazi nam dvadeset i šestero Amerikanaca iz Georgije i Kalifornije. Većina tih mladih već godinama se vraćaju kako bi volontirali i pomagali učenicima iz Zagorja da usavrše svoj engleski. Ovi dragi gosti vodit će praktične radionice s volonterima iz Baptističke crkve “Emanuel“ u Krapini, škole stranih jezika “Versus” i okolnih srednjih škola. Maksimalno možemo upisati 200 polaznika – ističu organizatori. 

Prijavnicu za kamp možete naći na www.bce.hr ili u školi stranih jezika “Versus” u Krapini, a rok za prijavu je 25. lipnja.

Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno se javite direktoru kampa Kristianu Brackettu na broj 091/313-0145.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba