Bira se najljepši i najbolji vrtić u Hrvatskoj

Glasajte za svoje favorite do 24. svibnja!

Objavljeno: 20.05.2023. zagorjeinternational

Kreće još jedan, treći po redu ‘Izbor najljepšeg i najboljeg vrtića u Hrvatskoj’, a ovaj put se za titulu natječu 52 vrtića iz 31 grada i 20 općina! I ovaj put, portal gradonačelnik.hr izbor provodi na dvije platforme – Najljepši vrtić bira se preko Facebooka i tu će pobjednika izabrati korisnici, dok će Najbolji vrtić, temeljem posebnih prijava i kriterija, izabrati stručni žiri.

O projektu

Ovim jedinstvenim izborom gradonačelnik.hr na jednom mjestu okuplja najljepše vrtiće u zemlji te na taj način dodatno promiče i potiče ulaganja u predškolski odgoj, stručnost, zalaganje i angažman vrtića kao i njihovu proaktivnost u podizanju odgojnih standarda i sadržaja koje nude djeci, ali i njihovim roditeljima. Projekt je prepoznat i u najvišim stručnim institucijama – Ministarstvu znanosti i obrazovanja te Agenciji za odgoj i obrazovanje te su se uključili kao pokrovitelji. U suradnji s njima izrađeni su kriteriji temeljem kojih će njihovi predstavnici – Larisa Ott Filipović, voditeljica Službe za rani i predškolski odgoj i obrazovanje Ministarstva znanosti i obrazovanje i Luja Zamečnik, viša savjetnica za predškolski odgoj u Agenciji za odgoj i obrazovanje te predstavnik gradonačelnik.hr-a, ocijeniti i izabrati pobjednike među vrtićima koji će se natjecati za titulu najboljeg u Hrvatskoj.

Novost i glasanje

Novost ovogodišnjeg izbora jest i to da će se pobjednici izbora za najljepši vrtić proglasiti u četiri kategorije – općine, mali, srednji i veliki gradovi. Glasovanje će trajati do srijede, 24. svibnja u podne, nakon čega će se prebrojati i prekontrolirati lajkove, a potom i objaviti pobjednici.

Glasati se može za više vrtića, a bitno je naglasiti da ćemo u zbrajanju glasova računati samo lajkove na čitavu objavu, odnosno galeriju slika, a ne i pojedinačne fotografije vrtića. Također, zbog transparentnosti i izbjegavanja višestrukog glasovanja, u zbrajanju rezultata priznati će se samo lajkovi na objave Fcebook stranice portala. Pobijedit će vrtić koji u konačnici bude imao najviše lajkova!

S područja Krapinsko – zagorske županije natječe se i pregradski dječji vrtić ‘Naša radost’, marijabistrički vrtić ‘Pušlek’, zatim zlatarbistrički ‘Zlatni dani’, mačanski vrtić ‘Mačići’ i loborski vrtić ‘Ivančica’.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba