Rezervirajte subotu 10. lipnja jer…

Slijedi još jedno izdanje dobro poznatog Mala Erpenja Trekk-a – evo što vas sve očekuje ove godine

Objavljeno: 19.05.2023. zagorjeinternational

Pred nama je 11. izdanje popularnog Mala Erpenja Trekk-a koje će se održati u subotu, 10. lipnja s početkom u 10 sati, a očekuju se brojni sudionici iz cijele Hrvatske, ali i susjedne Slovenije koji će sudjelovati na tri pripremljene staze. 

Prva je “Šumska jagoda“ (Treking utrka) dužine oko 12 kilometara. Namijenjena je rekreativcima, planinarima, šetačima i zaljubljenicima u prirodu. Staza prolazi prekrasnim zagorskim bregima, šumskim putevima te pješačkim stazama Srca zagorja. Uključuje bogate okrijepe kod tradicionalnih zagorskih kleti, gdje u društvu veselih domaćina sudionici mogu uživati u panoramskim pogledima i ljepotama kraja. 

Druga je “Divlja jagoda“ (Treking utrka) dužine oko 24 kilometra. Namijenjena je iskusnijim trekerima koji će svoje orijentacijske vještine i fizičku spremu pokazati snalazeći se po bregima i stazama na području Male Erpenje i Bisera Zagorja.

Posljednja je “Jagodica bobica“ (Trail utrka) dužine oko sedam kilometara. Namijenjena je ne samo rekreativcima, šetačima, nego i obiteljima s djecom, sportašima sa svojim ljubimcima, potpuno označenog smjera kretanja sa svim označenim točkama staze.

Mala Erpenja Trekk donosi bogat dječji program. Kao i prošle godine, djeca će se moći zabavljati na napuhancu, a posebno smo ponosni na novu suradnju s Društvom “Naša djeca” Krapinske Toplice čije će članice organizirati kreativne i zabavne radionice. Zahvaljujući njima, u goste stiže i Klaun Balonko. Uz navedeno, posebna atrakcija za djecu bit će i novootvoreno dječje igralište koje su u sklopu projekta “Uzmi pare, napravi nešto za mlade“, uz pomoć donatora, uredili članovi SD Mala Erpenja. 

Za djecu i maloljetne koji žele sudjelovati na utrci, prijaviti se mogu na “Jagodicu bobicu” ili na “Šumsku jagodu”, uz obaveznu pratnju. Startnina je za njih povoljnija, dobivaju puni startni paket i za njih će biti posebno proglašenje pobjednika. 

Za sve natjecatelje i ostale goste priprema se i nezaboravan “Rock after party“ na otvorenom, na kojem nastupaju Old Hot Band i K.R.I.Z.A. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba