VESELJE, SMIJEH I ZABAVA: U zabočkom vrtiću održan Festival igranja

“Bilo je predivno, napokon je sve živnulo, nadamo se čim većem broju takvih događaja”

Objavljeno: 19.05.2023. zagorjeinternational

Društvo “Naša djeca“ Zabok je u subotu, uoči Dana obitelji, u suradnji s Centrom “Rastimo zajedno” i Savezom DND-a Hrvatske, organiziralo Festival igranja – zajedničke igre i druženje djece i roditelja u zabočkom vrtiću “Zipkica”. 

Roditelji i djeca zajedno su se družili, igrali mnoštvo zabavnih igara, izrađivali origamije, male koševe, crtali, a cilj je festivala bio podsjetiti roditelje na važnost zajedničke igre s djecom.

Uz zabavne igre DND-a, “Od vrtića do škole”, “Rakovi”, “Ples s balonima”, “Prenošenje balona” i mnoge druge, djeca i roditelji mogli su uživati i u crossminton igrama Crossminton cluba Zabok, kao i kreativnim radionicama te oslikavanju lica.

U cijeloj organizaciji Festivala sudjelovao je velik broj volonterki i volontera DND-a Zabok koji su vodili igre, kreativne radionice, oslikavanje lica te bili roditeljima i djeci na raspolaganju prilikom igara.

Djeca i roditelji iskazali su veliko zadovoljstvo na organiziranju igara i ostalih sadržaja te su organizatori dobili puno pohvala na sjajno osmišljenim sadržajima, veselju, smijehu i odličnoj zabavi.

– Bilo je predivno, napokon nakon toliko izolacije, toliko odvojenosti i odstojanja koja nam je epidemija donijela, napokon smo ponovo osjetili povezanost, duh zajednice, veselje, smijeh malih i velikih, napokon je sve živnulo, igre su bile predivno osmišljene, zaista smo se i mi kao roditelji odlično zabavili, a za djecu da i ne govorim. Nadamo se čim većem broju takvih događaja – poručili su. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba