Uvijek aktualna i zanimljiva tema

U Termama Tuhelj krajem svibnja održat će se okrugli stol “Nekretnine u biznisu #2023” – imamo sve detalje 

Objavljeno: 18.05.2023. zagorjeinternational

U Termama Tuhelj će se 25. svibnja održati okrugli stol pod nazivom “Nekretnine u biznisu #2023” na kojem će govoriti priznati stručnjaci s područja nekretnina iz Slovenije i Hrvatske. 

Nekretnine su danas vrlo tražene, bilo da se radi o komercijalnim ili stambenim nekretninama, a na okruglom stolu će se svi zainteresirani moći pobliže upoznati kakva je doista situacija na tržištu nekretnina u Hrvatskoj, ali i u susjednoj nam Sloveniji.

Uzvanici će doznati cijene nekretnina, kakav je postotak ulaganja u različitim segmentima te isplativost – investicija, najma, prodaje. Isto tako, naučit ćete u što vrijedi ulagati te kakva je potražnja u luksuznom segmentu poslovnih nekretnina.   

Govornici su direktorica i osnivačica tvrtke “Arvio” iz Slovenije te članica upravnog odbora Udruženja društava za posredovanje nekretninama u GZS Ajda Kaluža, direktor i vlasnik građevinske tvrtke “Kamgrad” Dragutin Kamenski, direktor i vlasnik “Opereta nekretnina” te dopredsjednik Udruženja poslovanja nekretninama HGK Boro Vujić i partner i direktor u tvrtki “Colliers Advisory” Filip Vugačić. 

Okrugli stol održava se u organizaciji “SLO CRO” Poslovnog kluba, Skupa za Zagorje i Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Krapina, a pod pokroviteljstvom župana Krapinsko – zagorske županije i Javne agencije “SPIRIT” Slovenija. 

Sudjelovanje na okruglom stolu je moguće uz prethodnu prijavu na [email protected]

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba