Nikako nemojte propustiti

KLANJEC: Danas urnebesna predstava, u subotu sjajan koncert

Objavljeno: 18.05.2023. zagorjeinternational

Vrlo zanimljiva događanja već danas stižu na područje Klanjca. Naime, u grad dolazi urnebesna komedija “Pračovjek” koja će igrati u Velikoj dvorani Grada s početkom u 20 sati.

Radi se o najdužem ‘one man showu’ u povijesti Broadwaya i Las Vegasa koji je postigao svjetski uspjeh. Urnebesna komedija autora Roba Beckera osvojila je tijekom godina srca milijuna ljudi diljem svijeta, a danas stiže u Klanjec.

Hrvatskog “Pračovjeka ” utjelovio je talentirani Peđa Gvozdić, glumac i redatelj koji ovim naslovom obilježava 10 godina umjetničkog djelovanja u Gradskom kazalištu “Zorin dom”.

Ulaznice možete nabaviti već za pet eura na ulazu u dvoranu od 19.30 sati.

Nadalje, u subotu u 20.30 sati u Sportskoj dvorani Osnovne škole Antuna Mihanovića slijedi koncert zagrebačkog folklornog ansambla Dr. Ivana Ivančana

Svojim cjelovečernjim koncertom pod nazivom “Da nam je barem prelce…” posvećenim Ladi Barić (2000. – 2020.), više od pedesetak plesačica i plesača i petnaestak članova tamburaškog orkestra predstavit će ljepotu plesa i pjesme iz različitih krajeva Hrvatske, ali i svoj zahtjevni program u kojem do punog izražaja dolaze folklorne koreografije, tehnički nivo izvedbe u plesu i sviranju, mladost ansambla i sve ono što izvedbu čini dojmljivom i umjetnički vrijednom, a što je odlika ovog vrhunskog folklornog ansambla.

Na koncertu u Klanjcu nastupit će i mladi Klanjčani, članovi ZFA dr. Ivana Ivančana, voditelj folklorne sekcije KUD-a  “Antun Mihanović” Nikola Hrbud i plesačica Petra Harapin. 

Organizatori i domaćini ovog koncerta su KUD “Antun Mihanović” i Kulturni centar Klanjec, a ulaz je slobodan.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba