Namjerno ili? Načelnica Policijske uprave Vesela Milovanović izazvala ogromnu pozornost

KAKAV GAF: Ozbiljna tema TV emisije, a gledatelji se fokusirali na jedan detalj

Objavljeno: 18.05.2023. zagorjeinternational

Načelnica Policijske uprave u srpskom Smederevu Vesela Milovanović izazvala je dosta pozornosti gostovanjem na lokalnoj televiziji i postala zvijezda društvenih mreža, no ne zbog svojih izjava nego neobičnih detalja na njenoj svečanoj uniformi.

Fotografije su se vrlo brzo proširile društvenim mrežama, reagirao je i sindikat policije Sloga Užice koji je optužuje za ‘narušavanje ugleda policije i povredu službene dužnosti’, javlja Nova.rs.

– Prošlog tjedna na ‘Televiziji Smederevo‘ gostovala je u svečanoj uniformi načelnica Policijske uprave Smederevo Vesela Milovanović. Teme emisije su bila serijska ubojstva u Srbiji i razoružavanje građana Srbije. Ono što je gledateljima emisije upalo u oči je elementarno nepoznavanje Uredbe o uniformi, oznakama i opremi policijskih službenika koje je načelnica iskazala – navodi se u priopćenju sindikate i dodaje:

– Načelnica je morala znati koji je redoslijed boja na srpskoj zastavi i kako se stavljaju epolete na ramenima. U ovom slučaju gledatelji su mogli vidjeti da su činovi naopačke stavljeni, a da je zastava Srbije naopačke okrenuta pa je izgledala kao zastava Ruske Federacije. Takvim ponašanjem načelnica Policijske uprave Smederevo je izvršila laku povredu službene dužnosti propisanu članom 206. Stav 1. Točka 5. Zakona o policiji – poručili su, prenosi Jutarnji.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba