Zaprimaju se do 12. lipnja

Oroslavčanke i Oroslavčani, tko među vama zaslužuje dobiti gradsko priznanje? Šaljite prijedloge 

Objavljeno: 17.05.2023. zagorjeinternational

Iz Grada Oroslavja poslana je obavijest da je u tijeku zaprimanje prijedloga kandidata za dodjelu priznanja grada Oroslavja koja se dodijeljuju građanima, udrugama, vjerskim zajednicama, javnim ustanovama u vlasništvu Grada i drugim pravnim osobama s područja grada Oroslavja za uspjehe u radu kojima pridonose razvitku i ugledu Grada, kao i za poticanje aktivnosti koje su u tome usmjerene. 

Priznanja za koja možete predložiti kandidate su Počasni građanin grada Oroslavja, Nagrada grada za životno djelo, Nagrada grada, Plaketa grada, Grb grada, Zahvalnica grada i Posebno priznanje za obljetnicu. 

Prijedlozi se dostavljaju u pisanom obliku. Moraju sadržavati, za fizičke osobe – životopise kandidata, tijek njegova rada i ostvarenih rezultata, obrazloženje razloga predlaganja, odnosno, za pravne osobe – osnovne podatke o ustroju djelatnosti, ostvarene rezultate rada, obrazloženje razloga predlaganja. 

Prijedlozi se dostavljaju putem pružatelja poštanskih usluga ili osobno do 12. lipnja na adresu Grad Oroslavje, Oro trg 1, 49243 Oroslavje, a o njima odlučuje Povjerenstvo za priznanja. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba