Požurite po svoje ulaznice

Ponovno zanimljiv filmski vikend u Kinu Krapina

Objavljeno: 16.05.2023. zagorjeinternational

Ove subote u Kino Krapina ponovno za vas stižu dva filmska naslova. Najprije će se u 19 sati održati projekcija animirane avanturističke komedije ‘Drevna mišologija’ za sve uzraste, a potom u 21 sat slijedi akcija ‘Brzi i žestoki 10’.

U 19 sati će vas na daleki put u drevnu Grčku odvesti mlada i pametna mišica Pattie koja je oduvijek željela postati heroina. Pattie, uz mačka Sama, starog heroja Jasona i Argonaute, kreće u odvažnu potragu kako bi stanovnicima Yolcosa pružila pomoć u izradi kipa grčkog boga mora – Posejdona. Yolcos krasi spomenik Zeusu, ali ne i Posejdonu, što u njemu stvara strašnu ljubomoru koja prelazi u bijes. U žaru ljutnje Posejdon stanovnicima Yolcosa oduzima zlatno runo, koje im osigurava sretan i lagodan život, dajući im rok do kojeg moraju izgraditi i njegov spomenik. U pustolovini života hrabra se mišica suočava s najbizarnijim i najopasnijim stvorenjima iz doba mitologije.

Ulaznice se mogu kupiti OVDJE, na blagajni dvorane od utorka do petka od 13 do 17 sati te sat vremena prije projekcije.

U desetom nastavku akcijskog filma ‘Brzi i žestoki’, glavni se likovi sada suočavaju s najsmrtonosnijim protivnikom s kojim su se ikad suočili: zastrašujućom prijetnjom koja izranja iz sjena prošlosti, potaknuta krvnom osvetom i koja je odlučna razbiti ovu obitelj i uništiti sve—i svakoga—što Dom Toretto (Vin Diesel) voli, zauvijek.

Ulaznice se mogu kupiti OVDJE, na blagajni dvorane od utorka do petka od 13 do 17 sati te sat vremena prije projekcije.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba