ISKRENE ČESTITKE!

Učenici ŠUDIGO-a Luka Čović i Tin Grabrovečki brončani na prestižnom natjecanju učenika strukovnih škola “WorldSkills Croatia 2023.”

Objavljeno: 15.05.2023. zagorjeinternational

Održano je najveće natjecanje učenika strukovnih škola RH “WorldSkills Croatia 2023.” na kojem je Škola za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok, uz još 28 škola, bila škola domaćin u dvije discipline – ‘Multimedija’ i ‘Grafička tehnologija i dizajn’. 

Uz to, učenici ŠUDIGO-a Luka Čović (4.MT) i Tin Grabrovečki (4.WD) su, pod mentorstvom profesorica Ruže Leskovar i Davorke Frgec Vrančić, u disciplini ‘Multimedija’ osvojili sjajno treće mjesto na ovom važnom natjecanju. Također, u disciplini ‘Grafička tehnologija i dizajn’ školu je predstavljala učenica Marija Ptujec i zauzela sjajno peto mjesto, a njena je mentorica bila profesorica Tamara Očić Balija. 

– Dočekali smo spremno sudionike natjecanja i pokazali vještine naših učenika u disciplinama u kojima smo preuzeli domaćinstvo, a naši učenici su sudjelovali i kao natjecatelji u tim disciplinama – Multimedija i Grafička tehnologija i dizajn – rekli su iz ŠUDIGO-a. 

– Hvala našim sponzorima ‘Valoviti papir Dunapack d.o.o’ i ‘HON-ING d.o.o’ te hvala Gradu Zaboku te osnivaču, Krapinsko – zagorskoj županiji, na pomoći i potpori u organizaciji natjecanja – dodali su. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba