DETALJI TRAGEDIJE: Jedan udarac u prsa bio je smrtonosan

“Majka je doletjela u totalnom šoku – ne mogu vam opisati te trenutke dok gleda sina kako se gubi”

Objavljeno: 14.05.2023. zagorjeinternational

U kući pokojnog tinejdžera vlada neopisiva tuga. Roditelji 16-godišnjaka zaprimili su u 1:15 sati poziv koji niti jedan roditelj ne želi primiti.

Kako doznaje Jutarnji, pokojni i uhićeni bili su na proslavi 18. rođendana jedne djevojke. Riječ je o prostoru uz lokal ‘Joker’ u Kostanjevcu Riječkom nadomak Križevaca koji se inače iznajmljuje za zabave.

Netom prije odlaska na party, dvojica nerazdvojnih prijatelja bili su u Jokeru na kavi jer to je mjesto u koje ionako svakodnevno svraćaju te su prijatelji s kćeri vlasnika lokala. No, oko 1:10 sati njih dvojica su bila u vanjskom dijelu dvorišta, kraj tobogana, točnije, neka dva metra od ulaza. Porječkali su se bez povišenih tonova oko neke banalne stvari te je 17-godišnjak zadao jedan udarac u prsa 16-godišnjaku koji je s odmakom od devedesetak sekundi, pao na tlo.

– Bio je to jedan jedini udarac u prsa. Kiša je padala pa su zvali 16-godišnjakovu majku da donese deku, da ga pokriju dok ne dođe Hitna. Majka je doslovno doletjela u totalnom šoku i, ne mogu vam opisati te trenutke neizvjesnosti dok gleda sina kako se gubi sve do dolaska Hitne – rekla je jedna očevitkinja za Jutarnji.

Svi su mislili da će, kad-tad, 16-godišnjak ustati, pridići se, reći nešto.

Vlasnik lokala te ujedno i prostora uz sam lokal u kojem se organiziraju proslave, ne može vjerovati da pokojnog mladića više nema, da se dogodila takva tragedija.

– Zamislite, pošaljete dijete na rođendan pa dobijete poziv da je mrtvo. Bio je jako drago dijete, jako dobar s mojom kćeri, puno su se svi družili. Bio je sportski tip, živio zdrav život, bio je dobar učenik i mjesto ga je voljelo – rekao je kratko vlasnik lokala.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba