˝Kad su dvije zgodne 32-godišnje kolumbijske državljanke u organiziranom aranžmanu sletjele avionom na područje Balkana...˝

Kako su dvije žene u dva tjedna zaradile 18 tisuća eura?

Objavljeno: 12.05.2023. zagorjeinternational

Kad su dvije zgodne 32-godišnje kolumbijske državljanke u organiziranom aranžmanu sletjele avionom na područje Balkana, točnije u Beograd 25. travnja ove godine, bile su sigurne da će, prodavajući ljubav kroz najstariji zanat na svijetu, žariti i paliti našim prostorima, a u to ih je uvjerio čileanski prijatelj Felipe Jose T. C.(40), s prebivalištem u Brazilu, koji im je prvo platio prekooceanske letove, a potom im u Beogradu i Zagrebu osigurao cimerstvo, krov nad glavom, tople obroke i mnoštvo klijenata od čijih su plaćenih usluga lako pokrivali svoje svakodnevne troškove, a usput i uštedjeli, piše Jutarnji.

Prema cjeniku koji su oglašavali u oglasniku 150 eura cijena je za pola sata seksualnog užitka, a za cijeli sat bila je akcijska cijena od 200 eura.

Po slijetanju u Beograd uselili su u jedan unajmljen stan preko Airbnb-a, u kojem su pružali užitke, nakon čega su na Praznik rada došli u Zagreb, gdje su na više lokacija unajmili stanove i pružali usluge. Kako doznajem Jutarnji, kada policija koja inče ”češlja” ovakve oglase, uočila novu šaroliku seksualnu ponudu, policajac u službi se ciljano javio na oglas te je zakazao termin za seks. I upravo tim je potezom pomrsio daljnje planove o zaradi Čileancu i dvjema Kolumbijkama te je svo troje odmah uhićeno.

Privedene Kolumbijke se ne smatraju vrbovanim žrtvama svodnika. Jedna se prostitucijom bavila još u Kolumbiji, dok je druga nova u poslu i takva zarada joj nije bila mrska. Zbog činjenice da se kroz prostituciju može putovati svijetom i živjeti neki sasvim drugi život, za njih možda i lagodniji nego u matičnoj zemlji, svjesno su se obje, kako su otkrile istražiteljima, upustile u tu balkansku sex-avanturu.

– Nakon Zagreba smo trebale sad na ljeto otići za Split. Svi smo spavali zajedno u jednom stanu, a što se tiče zarade, Felipeu je išlo 30 posto zarađenog iznosa, a nama 70 posto – rekla je jedna od privedenih prostitutki.

– Žao mi je radi ovoga i kajem se. Djevojke su me tražile da ih pratim na putovanjima po svijetu. Rekle su da će one raditi, a da će meni za pratnju davati 30 posto. Inače prebivam u Sao Paolu, gdje mi živi obitelj, tako da sam u Beograd doputovao iz Brazila, a one iz Kolumbije – branio se skromno Felipe Jose T.C.

Za policiju je, međutim, on organizirao prostituciju te omogućio pružanje spolnih usluga Kolumbijkama koje je vrbovao i poticao na grijehe. Kreirao je u tu svrhu i korisničke profile te ih ažurirao ponudom plaćajući usput oglase, a ujedno je objavio telefone na koje su se preko mobilne aplikacije javljali muški klijenti i koje je zatim upućivao u unajmljene objekte po metropoli.

Policija je svodniku oduzela više mobitela i novac. Prema prikupljenim dokazima u džep si je on osobno stavio najmanje 7500 eura, dok su djevojke, prema njihovim računicama i podjeli postotaka, u dva tjedna rada zaradile gotovo 18.000 eura.

Inače, za razliku od uhićenog Čileanca kojeg je sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu pritvorio odredivši mu jednomjesečni istražni zatvor zbog opasnosti od bijega s obzirom da je strani državljanin, dame iz te priče su puštene na slobodu nakon što su ispitane, donosi Jutarnji.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba