Udarila je pješakinju koja je prelazila cestu na crveno, pa je 49-godišnjak ‘uzeo pravdu u svoje ruke’

UŽAS: Premlatio vozačicu tramvaja (59) i slomio joj ruku

Objavljeno: 11.05.2023. zagorjeinternational

Jučer je u Draškovićevoj ulici u Zagrebu, napadnuta 59-godišnja vozačica tramvaja. Naime, ona je tramvajem udarila stariju ženu (79) koja je prelazila cestu kod Klinike za traumatologiju na crveno svjetlo na semaforu, a nakon što je vozačica izašla kako bi pomogla starici, naišao je 49-godišnjak i napao vozačicu, zadavši joj teške tjelesne ozljede, piše 24sata.

Vozačica je prevezena na liječenje u KBC Zagreb, a o cijelom se događaju sada oglasio i ZET.

– U fizičkom napadu, nakon što ju je srušio na tlo, napadač ju je nastavio udarati. Jedan stariji građanin je pokušao zaustaviti napadača, no isti je i njemu zaprijetio. Vozačica je pritom uspjela pobjeći u vozačku kabinu gdje je obavijestila Centar za nadzor prometa koji je na teren uputio hitnu pomoć, a policija je privela napadača – napisali su iz ZET-a.

– Događaj je sam po sebi dovoljno težak i bez ovakve reakcije, odnosno fizičkog napada na službenu osobu prijevoznika. Nadamo se da će pješakinja biti dobro i želimo joj brz oporavak. Istovremeno, najoštrije osuđujemo fizički napad u kojem je vozačica tramvaja teže ozlijeđena, jer između ostalog, napadač joj je slomio ruku te očekujemo kako će uslijediti oštra kazna za ovakvo ponašanje, odnosno nanošenje teških ozljeda našoj vozačici – dodaju. 

Također, poručili su da pružaju podršku svojoj zaposlenici. 

– Predsjednik Uprave Marko Bogdanović i osobno je u kontaktu s njom. Nasilje nad vozačkim, kontrolorskim i ostalim terenskim osobljem na radnom mjestu u potpunosti nam je neprihvatljivo – zaključuju. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba