Najavljen i povratak škole nogometa, a uskoro stižu i nove tribine

DONJA VOĆA: Općina Nogometnom klubu “Vindija“ poklonila novu traktorsku kosilicu

Objavljeno: 11.05.2023. zagorjeinternational

NK Vindija već 40 godina uspješno djeluje u sklopu Županijskog nogometnog saveza Varaždin, te je tijekom godina ostvarivao zapažene rezultate s muškim pionirskim, juniorskim i seniorskim sastavima, kao i ženskom pionirskom nogometnom ekipom.

Nakon potpune energetske obnove zgrade NK, tijekom 2021. godine Općina Donja Voća potpuno je opremila i klupske prostorije u iznosu od 32.000 eura te time stvorila izvrsne uvjete za igrače, a sada su, povodom obilježavanja 40 godina djelovanja, načelnica Sanja Kočet i predsjednik vijeća Željko Žmegač vodstvu kluba predali novu traktorsku kosilicu koja će im olakšati održavanje sportskog terena. 

Općina je prepoznala važnost uključivanja djece i mladih u sportske aktivnosti, budući da sport nije samo zabava već potiče i psihološki i socijalni razvoj i uči nas vještinama koje se mogu primjenjivati i izvan sportskih terena. Zdrava, okretna, spretna i vješta djeca, kao i šira zajednica, mogu se lakše nositi sa svim nedaćama i teškoćama života. 

Shvaćajući važnost te spoznaje, Općina Donja Voća u proračunu za 2023. godine predvidjela je dvostruko veći iznos za sportske aktivnosti s naglaskom na inicijativu osnivanja škole nogometa nakon dugo godina koja uskoro kreće, a dodatna sredstva su osigurana i za nove tribine te dodatnu edukaciju trenera. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba