Povodom drugog rođendana

SLAVLJENIČKI MJESEC: Uz postojeće akcije, ‘Optana 22’ pripremila posebne popuste za sve kupce u krapinskoj poslovnici

Objavljeno: 10.05.2023. zagorjeinternational

‘Optana 22’ tijekom svibnja slavi dvije godine od otvorenja poslovnice u Krapini, a tim povodom su za Vas pripremili sjajne popuste. Naime, u znak zahvale kupcima i suradnicima na ukazanom povjerenju, u krapinskoj poslovnici u razdoblju od 20. do 31. svibnja ostvarujete 20 posto popusta na dioptrijske i sunčane naočale iz novih kolekcija brendova Gucci, Cazal, Prada, Furla, Escada, JustCavalli i Michael Kors.

Međutim, to nije sve. Uz već spomenutih sjajnih 20 posto popusta, tu su i akcije koje traju u svim poslovnicama.

– Sunčane naočale s Vašom dioptrijom nikada nisu bile pristupačnije. ‘Optana 22’ ima akciju ‘1+1 – progresivne leće kupiš, sunčane s dioptrijom za daljinu dobiješ gratis’. Također, tu je i najbolja akcija za mlade ‘1+1 – jedan par leća sa zaštitom od plave svjetlosti (monitora) kupiš, drugi par sunčanih leća u dioptriji dobiješ gratis’, a uz to, tu su i sjajni popusti do 60 posto na sunčane naočale Carolina Herrera te 50 posto na naočale brenda Police, a akcija traje do kraja svibnja. Isto tako, do 50 posto je snižen i velik izbor dječjih dioptrijskih okvira i sunčanih naočala – podsjećaju iz ‘Optane 22’.

Kultura nošenja naočala podrazumijeva nošenje kvalitetnih i Vašem načinu života prilagođenih leća i zaštita. Sunčane naočale u njihovim optikama pomno su birane da Vama pružaju kvalitetu, najvišu razinu zaštite, ali i da uvijek budete u trendu.

– Oduvijek nam je bio cilj podučiti svoje sugrađane kulturi nošenja naočala, a to znači redovite kvalitetne kontrole vida, što možete u svim našim poslovnicama kao i u našoj poliklinici “Ana” u Zaboku gdje imamo tri specijalista oftalmologa koji Vas mogu kvalitetno savjetovati o zdravlju vaših očiju – poručuju iz ‘Optane 22’.

Brigu o Vašim očima prepustite optici s 30 godina iskustva i u uvijek ugodnoj atmosferi u svim njihovim poslovnicama na lokacijama u Krapini, Zaboku, Ivancu, Krapinskim Toplicama, Hum na Sutli i Zlataru.

Ujedno, bogatu ponudu možete pogledati i na službenim internetskim stranicama www.optana22.hr.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba