VIDEO: Pronađen vozač kamiona koji se okretao na autocesti A4

PREDLOŽENA MAKSIMALNA KAZNA: U RH neće smjeti voziti 18 mjeseci i mora platiti 3830 eura

Objavljeno: 10.05.2023. zagorjeinternational

Pronađen je vozač kamiona koji se jučer okretao na autocesti od Varaždina prema Zagrebu. Kako je potvrdila policija, stigla im je dojava građana. Vozača su pronašli na državnoj cesti kod Mirkovca i čeka ga velika kazna, javlja RTL.

Kako je policija potvrdila Indexu, u 11.47 sati dobili su dojavu građana i HAC-a o kamionu koji se kreće u kontra smjeru na autocesti A4 Zagreb – Goričan kod čvora Breznički Hum. HAC-ove kamere snimile su trenutak kad je vozač kamionom ušao u krivi smjer.

– Kretao se iz smjera naplatne postaje Sveta Helena u smjeru Varaždina, kod prometnog čvora Breznički Hum skreće ulijevo, dolaskom do naplatnih postaja Breznički Hum, on se okreće u suprotnom zabranjenom smjeru i ne izlazi u tom čvoru prema dopuštenom smjeru, nego prema zabranjenom smjeru, i to prema Varaždinu. Odmah nakon uključivanja na glavnu autocestu, on se odlučuje na samoubilački pohod, okretanje na autocesti – izvijestili su iz policije te dodali da će se za vozača predložiti maksimalna kazna i to u iznosu od 3830 eura te zabrana korištenja inozemne vozačke dozvole na teritoriju Hrvatske na 18 mjeseci.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba