U Varaždinu održan prijem najboljeg hrvatskog kluba u savate boksu

Fight Club ‘Kovačić’ osvojio čak 14 medalja na državnom prvenstvu

Objavljeno: 10.05.2023. zagorjeinternational

Zamjenik gradonačelnika Varaždina Miroslav Marković održao je prijem u palači Patačić za mlade članove Fight Cluba ‘Kovačić’ i trenere Sinišu i Marijanu Kovačić povodom uspjeha na nedavno održanom prvenstvu Hrvatske u savate boksu. Naime, FC ‘Kovačić’ je uz 14 medalja osvojio i titulu najboljeg hrvatskog kluba.

Zlatne medalje su osvojili Teo Posilović, Lorena Ožura, Matej Kos, Luka Sakač i Emanuel Šprem, srebrne medalje Sead Čolaković, Patrik Vučković, Ian Kurti, Borna Tuk i Viktorija Sukner, a brončane medalje Sanja Lukač, Hana Komes, Fran Šenjug i Luka Starčević. Najbolji senior prvenstva bio je Matej Kos. 

Zamjenik gradonačelnika čestitao im je na odličnim rezultatima koje pokazuju iz natjecanja u natjecanje.

– Mi smo uvijek ponosni na naše sportaše i veselimo se njihovim rezultatima. Posebno nas raduje što imamo ovako mlade prvake, i što se djeca usmjeravaju u sport od malih nogu, jer steći će zdrave i dobre navike koje će im uvijek pomoći u budućnosti, s čime god se na kraju bavili u životu. Siguran sam da ovu djecu čeka još puno medalja i sportskih uspjeha. Čestitam i trenerima koji ulažu velik trud da ova djeca stasaju na pravom putu, u sportskom duhu i fair playu – rekao je zamjenik gradonačelnika Miroslav Marković. 

Trener Siniša Kovačić zahvalio se na prijemu i na podršci te zamjeniku iznio plan budućih natjecanja, a razgovarali su i o izazovima s kojima se susreću klubovi i sportaši te o mogućim rješenjima. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba