Prijavite svoje ideje do 5. lipnja

Grad Čakovec osigurao 10.000 eura za financiranje projekata za mlade 

Objavljeno: 09.05.2023. zagorjeinternational

Grad Čakovec objavio je Javni poziv za financiranje programa i projekata namijenjenih mladima  iz proračuna Grada za 2023. godinu i ovom prilikom poziva udruge, ustanove i druge organizacije civilnog društva te neformalne skupine mladih da sukladno s ovim Pozivom prijave programe/projekte koji doprinose podizanju kvalitete života mladih na području grada.

Podnositelji prijava mogu prijaviti program/projekt za prioritetna područja ‘podrška radu s mladima’, ‘aktivno sudjelovanje mladih u društvu’ i ‘savjetovanje i informiranje mladih, podrška formalnim ili neformalnim obrazovnim i drugim inicijativama mladih u zajednici’, a planirana vrijednost Javnog poziva je 10.000 eura.

Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom programu/projektu je 200 eura, a najveći iznos po pojedinom programu/projektu je 3000 eura.

Prijavitelji su u ovom slučaju udruge građana i druge organizacije civilnog društva, odgojno-obrazovne i druge ustanove te neformalne skupine mladih čije aktivnosti doprinose zadovoljavanju javnih potreba i ispunjavanju ciljeva i prioriteta definiranih ovim Javnim pozivom te drugim strateškim i planskim dokumentima Grada Čakovca.

– U sklopu ovoga Javnog poziva prihvatljiva je i prijava neformalne inicijative mladih, odnosno grupe od najmanje tri mlade osobe koja je usmjerena rješavanju nekog problema na lokalnoj, regionalnoj ili nacionalnoj razini – dodaju iz Grada.

Prijave se podnose na propisanom obrascu popunjenom na računalu kojeg se može preuzeti na službenoj stranici Grada, a svaki prijavitelj na ovaj Javni poziv može prijaviti najviše tri programa ili projekta.

Prijave se predaju poštom ili osobno u zatvorenoj omotnici s naznakom “Prijava na Javni poziv za mlade“ na adresu Grad Čakovec, Upravni odjel za društvene djelatnosti, K. Tomislava 15, 40000 Čakovec, odnosno na e-mail [email protected]. Prijava dostavljena putem e-pošte mora biti skenirana (potpisana i ovjerena) i dostavljena kao jedan PDF dokument.

Rok za predaju je 5. lipnja, a sve dodatne informacije dostupne su na stranicama Grada

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba