Kladionice kažu da ulazimo u finale, što vi kažete?

Let 3 sutra nastupa na Eurosongu u prvoj polufinalnoj večeri 

Objavljeno: 08.05.2023. zagorjeinternational

Sutra će se u Liverpoolu održati prva polufinalna večer Eurosonga, druga slijedi dva dana kasnije, u četvrtak, a u subotu će se održati i veliko finale. Naši predstavnici, Let 3, nastupit će u prvoj polufinalnoj večeri, piše 24sata.  

Riječka grupa nastupit će s pjesmom ‘Mama ŠČ!’, nastupit će sedma po redu, a u prvoj polufinalnoj večeri će se natjecati s još 14 zemalja. 

Države koje uz nas sutra nastupaju su Azerbajdžan, Češka, Finska, Irska, Izrael, Latvija, Malta, Moldavija, Nizozemska, Norveška, Portugal, Srbija, Švedska i Nizozemska, a u četvrtak će se publici predstaviti Albanija, Armenija, Australija, Austrija, Belgija, Cipar, Njemačka, Estonija, Gruzija, Grčka, Island, Litva, Poljska, Rumunjska, San Marino i Slovenija. 

Prema kladionicama za prvu polufinalnu večer, Let 3 se nalazi na devetom mjestu, odnosno, kladionice predviđaju prolazak Hrvatske u finale. U finalu im se pak predviđa 16. mjesto. Kladionice kažu da je favorit za pobjedu Švedska. Nju će predstavljati pobjednica Eurosonga 2012. godine Loreen s pjesmom ‘Tattoo’.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba