Srele brutal Team odličan na Kupu grada Zagreba u bench pressu

BRUTALAN REZULTAT: Kadet Daniel Škreblin srušio državni rekord, junior Mario Petriček srebrni

Objavljeno: 08.05.2023. AB

U Zagrebu je u organizaciji PLK-a “Power Crew” tijekom vikenda održan Kup grada Zagreba u bench pressu, na kojem je nastupilo stotinjak natjecatelja iz klubova kojih je ukupno 24 u Hrvatskom powerlifting savezu.
Srele brutal Team iz Oroslavja natjecanje je poslao dva natjecatelja, koja su osvojila zlato i srebro te je srušen i jedan nacionalni rekord. Daniel Škreblin (17) tako je u kategoriji kadet do 93 kg podigao 151 kg te je osvojio zlato i postavio je novi nacionalni rekord, odnosno srušio je stari za tri i pol kilograma. Junior Marko Petriček (23) je u kategoriji do 105 kg podigao 160 kg i osvojio srebro, što je odličan rezultat, s obzirom na to da mu je ovo bilo prvo natjecanje.

– Brutalan rezultat obojice mojih natjecatelja. Daniel je ovo izdominirao na najjače, još prošle godine, od kada ga vodim na natjecanja, znao sam da ima potencijala i vjerovao sam u njega, iako ga je prvo natjecanje ‘pojela trema’. No, bilo je samo pitanje vremena da li će na ovom ili sljedećem natjecanju srušiti rekord. Odličan mladi bencher pred kojim je budućnost i očekujem ga sljedeće godine na Europskom prvenstvu u Zagrebu. Marko se spremao za prošlo natjecanje, ali sam ga odlučio povesti tek na ovo i odlično je to odradio. Hvala svima koji nas prate i podržavaju, svi koji su zainteresirani za bavljenje powerliftingom i bench pressom neka mi se jave, a sljedeće natjecanje u bench pressu je u Zadru u rujnu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba