Odaberite već danas svoju buduću karijeru

Donosimo vam tjednu ponudu poslova

Objavljeno: 07.05.2023. zagorjeinternational

Tražite posao? U suradnji s portalom posao.hr donosimo vijesti o novootvorenim radnim mjestima. Portal za zapošljavanje donosi 10 aktualnih poslovnih prilika. Sretno! 

Deceuninck d.o.o. traži Radnika u proizvodnji (m/ž) i Radnika u logistici (m/ž). Mjesto rada je Donja Bistra. Deceuninck Vam osigurava naknadu putnih troškova, topli obrok, stimulativna primanja i razne pogodnosti koje možete pronaći na linku. Rok za prijavu je 1. lipnja.   

Adecco Hrvatska d.o.o. zapošljava Blagajnika na naplatnim kućicama (m/ž) u mjestu Zaprešić. Poslodavac Vam omogućuje atraktivna primanja, plaćeni prijevoz i daljnji razvoj karijere. Prijaviti se možete na linku do 9. svibnja.  

David Prijevoz d.o.o. zapošljava na poziciju Dostavljač (m/ž). Mjesto rada je Donja Bistra. Poslodavac omogućuje službeni mobitel i vozilo, stalni radni odnos te plaću u rasponu 796 eura do 1062 eura. Rok za prijavu je 10. svibnja. Prijaviti se možete na ovdje.  

Zagi Grupa d.o.o. traži Konobara (m/ž). Lokacija rada je Oroslavje. Zagi Grupa osigurava Vam stalni radni odnos, plaću u vrijednosti od 1105 eura, kao i mogućnost rada na određeno ili putem studentskog servisa. Rok za prijavu je 16. svibnja, a prijaviti se možete na linku.  

Ugostiteljstvo “Servus“  traži tri Pizza majstora (m/ž) za rad u Krapinskim Toplicama. Poslodavac Vam osigurava rad na puno radno vrijeme, stručni tim i sudjelovanje u pripremi vrhunskih specijaliteta. Rok za prijavu je 2. lipnja, a prijaviti se možete ovdje.  

Mamut Fortis d.o.o. zapošljava na poziciju Terenski komercijalist (m/ž). Mjesto rada je područje Zagreba, Sjeverne Hrvatske te Središnje Dalmacije i istre. Mamut Fortis Vam osigurava terenski rad, stimulativna primanja, mogućnost napredovanja i stalni radni odnos. Rok za prijavu je 10. svibnja, a prijaviti se možete na linku.  

Studio Fen Bar traži Frizera (m/ž) za rad na lokaciji Krapina. Poslodavac omogućuje rad na puno radno vrijeme, mogućnost stalnog zaposlenja te sudjelovanje u vrhunskoj usluzi stiliziranja i uljepšavanja. Prijaviti se možete do 31. svibnja. Link prijave pronađite ovdje.  

Alati Stuhne d.o.o. zapošljava na poziciju Radnik na strojnoj obradi metala (m/ž). Mjesto rada je Valentinovo.  Poslodavac Vam omogućuje naknadu za topli obrok, priliku za profesionalni rast te redovita i stimulativna primanja. Prijaviti se možete na link do 26. svibnja.   

Bilić-Erić d.o.o. traži Zaštitara (m/ž) u mjestu Zabok. Poslodavac Vam osigurava rad u jednoj od pet vodećih tvrtki privatne zaštite, naknadu za prijevoz, rad u kvalitetnom timu i mogućnost za napredovanje. Rok za prijavu je 24. svibnja. Prijaviti se možete ovdje.  

Vetropack Straža d.d. zapošljava na poziciju Strojostaklar (m/ž). Mjesto rada je Hum na Sutli. Poslodavac omogućuje rad međunarodnoj kompaniji, stimulativno radno okruženje, minimalno 30 dana godišnjeg odmora te mogućnost produženja beneficiranog radnog staža. Prijaviti se možete ovdje. Rok prijave je 8. svibnja.  

Dodatan izbor poslova možete pronaći na portalu posao.hr. Sretno u potrazi! 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba