Uskoro se otvara 'Lake bistro Trakošćan'

Imate priliku postati dio tima, garantiramo – nećete požaliti!

Objavljeno: 06.05.2023. zagorjeinternational

Posao u sektoru uslužne djelatnosti nije vam stran? Bitno vam je okruženje u kojem ga obavljate? Komunikativni ste? Dinamični ste? Pripremite se jer imamo odličnu ponudu poslova u netipičnom okruženju!

U jednom od najbajkovitijih dijelova Zagorja i u jednoj od najvećih vodećih turističkih atrakcija na području sjeverozapadne Hrvatske život će ponovno udahnuti jedan od najsimpatičnijih ugostiteljskih objekata. Radi se o kontinentalnom biseru Trakošćanu podno kojeg se nalazi perivoj na kojem će početkom proljeća svoja vrata otvoriti ‘Lake bistro Trakošćan’. Bit će to mjesto druženja, fine hrane i nepcu ugodnih pića kojeg okružuje zimzeleno drveće, gdje cvrkut ptica stvara najljepše melodije i gdje od pogleda na pejzažni dragulj zastaje dah. Da ne duljimo, znamo da fotografije nekad govore više od riječi pa pogledajte idilu gdje se ‘Lake bistro Trakošćan’ nalazi.

Bistro je u potrazi za kuharima, kuharicama, konobarima i konobaricama, ali i animatorima i animatoricama. Početak rada je 1. lipnja, a otvoreno je puno mogućnosti sklapanja ugovora, od onog na neodređeno vrijeme, pa studentskog, sve do honorarnog. Ono što je sigurno je da će ovaj ugostiteljski objekt koji se nalazi neposredno uz amfiteatar biti pravi mamac za posjetitelje. Ono što morate imati je motivacija, zaljubljenost u posao za koji se prijavljujete i da uživate u timskom radu uz stimulativna primanja i nagrade po učinku i zalaganju.

Svoje prijave možete slati na [email protected], a ukoliko imate bilo kakvih nedoumica ili pitanja oko uvjeta budite slobodni nazvati na 098/466-233.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba