I sedmerostruke doprvakinje

BRAVO CURE! Zlatarbistričke ‘Zlatice’ deveterostruke su državne prvakinje

Objavljeno: 06.05.2023. zagorjeinternational

Zlatarbistričke mažoretkinje ove su godine sudjelovale na dva državna turnira u organizaciji SMPTH – Saveza Mažoretkinja i pom pon timova Hrvatske, a sudjelovale su s ukupno 16 koreografija na 39. Državnom turniru u Zadru te šest koreografija na 40. Državnom turniru u Šibeniku.

Nakon napornih priprema i puno odricanja, ‘Zlatice’ su se okitile s ukupno devet državnih zlata te sedam državnih srebra te time postale deveterostruke državne prvakinje i sedmerostruke državne doprvakinje. Oba turnira ujedno su bila i kvalifikacijski turniri za ‘MWF’ Europsko i Svjetsko prvenstvo koja slijede lipnju i rujnu ove godine, a Zlatarbistričke mažoretkinje kvalificirale su se s čak 14 koreografija.

Trenerice Laura Čehulić, Marcela Čehulić, Marinela Čehulić, Dorotea Borić i Lana Dlesk ponosne su na svaku Zlaticu koja se natjecala! 

– Sve djevojčice izrazito su napredovale od početka sezone do državnih natjecanja, a to se vidjelo u svim izvedbama – poručile su.

‘Zlatice’ sad nastavljaju s intenzivnim pripremama za četverodnevno Europsko prvenstvo u Mariboru na koje putuju već 22. lipnja.

Osim brojnih nastupa u svibnju i lipnju, pripremaju se i za svoju V. Večer Zlatarbistričkih mažoretkinja koja se održava u nedjelju, 14. svibnja u 17 u Sportskoj dvorani OŠ Zlatar Bistrica! Tamo će izvesti sve koreografije iz ove sezone. Ovim putem pozivaju sve Zagorce i Zagorke da dođu vidjeti čime su Zlatice sva osvojena zlata!

Također, u svibnju se održavaju upisi te Zlatice pozivaju sve djevojčice i dječake zainteresirane za ples i putovanja da postanu dio ove male plesne obitelji!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba