U isto vrijeme postala i majka i baka

“Ponekad sam znala podojiti i svoju unuku”

Objavljeno: 06.05.2023. zagorjeinternational

Jane McNeice, 47-godišnja Britanka, postala je baka u svojim 30-ima, kada je njezina kći Laura, danas 27-godišnjakinja, rodila u dobi od 15 godina. 

Ipak, Laurino dijete nije bilo zadnja prinova u obitelji jer je i Jane u 37. godini, pa je tako dvije godine nakon rođenja njene unuke Evie, na svijet došao i njen sin Oliver, danas devetogodišnjak. 

Nadalje, još dvije godine kasnije, mama i kći ponovno su bile trudne, ovaj put u isto vrijeme. Jane je tako iste godine dočekala svoje treće dijete, sina Bena i svoju drugu unuku, Belli, danas sedmogodišnjake.

Kako je ispričala za NY Post, prenosi Večernji list, s toliko male djece u kući je bilo vrlo izazovno, stoga je ponekad umjesto kćerke znala podojiti svoju unuku. 

– Znam da to zvuči prilično ekstremno i da neće svima dobro ‘sjesti’. Neki ljudi smatraju da je to nevjerojatna privilegija, dok drugima i sama pomisao izaziva mučninu – rekla je. 

Prisjetila se i kakav je šok bio kada joj je kći s 15 godina rekla da je trudna. 

– Ja sam Lauru rodila s 18 i sjećam se da mi je bilo jako teško. Zato sam mislila da će njoj s 15 biti još teže i iskreno, nisam bila za to da tako mlada postane mama. Htjela sam da prekine trudnoću i uživa sa svojim vršnjacima, no ona za to nije htjela ni čuti – dodala je ova mlada baka. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba