DOBRO PA ŠTO JE OVO?!

Nevjerojatan slučaj iz Zadra! Na semaforu je izvadio ‘zolju’

Objavljeno: 05.05.2023. zagorjeinternational

Snimili smo ih iz automobila. Jedan je kroz prozor držao zolju. Taman su prolazili kraj policijske postaje – ispričao je čitatelj 24sata o nevjerojatnim scenama iz Zadra početkom tjedna.
Kako se vidi na snimci, mladić u bijelom automobilu je kroz prozor izvadio raketni bacač.
Iz zadarske policije rekli su novinarima kako su osobe iz automobila povezane s pokušajom provale u bankomat te uz više pljački vikendica i crkve.
Uhvatili su ih isti dan, a raketni bacač bio je bez naboja.
U automobilu su bila dvojica, ali naknadno su priveli još jednoga. Radi se o 21-godišnjaku i dvojici maloljetnika. Protiv svih su podnijeli kaznene prijave.

– U ponedjeljak u 3.25 sati policija je zaprimila dojavu kako su u Sukošanu u Ulici dr. Franje Tuđmana nepoznati počinitelji provalili u bankomat u vlasništvu tvrtke za elektroničke financijske transakcije. Odmah po zaprimljenoj dojavi policijski službenici su izašli na mjesto događaja te poduzeli sve raspoložive mjere i radnje s ciljem pronalaska počinitelja. Provedenim očevidom na bankomatu, utvrđena su oštećenja nastala na vratima bankomata dok novac nije otuđen, a policija je nastavila s intenzivnim traganjem za počiniteljima. Istog dana, oko 14 sati na području Bulevara u Zadru policija je zatekla automobil splitskih registarskih oznaka s kojim je upravljao 21-godišnjak dok se kao putnik nalazio maloljetni hrvatski državljanin, a koji se dovode u svezu s počinjenjem kaznenog djela. Vozač i putnik su dovedeni u službene prostorije policije dok je automobil prevezen u krug policije. Također, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela, u službene prostorije policije doveden je još jedan maloljetni hrvatski državljanin. Tijekom kriminalističkog istraživanja, temeljem naloga nadležnog suda u Zadru provedena je pretraga automobila gdje je pronađen i oduzet jedan ručni bacač rakete bez naboja – službeno je priopćenje zadarske policije.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba