Povodom blagdana svetog Florijana, župan Stričak zahvalio na radu svim vatrogascima

“Prilikom obavljanja po život opasnog posla neka vas čuva vaš zaštitnik sveti Florijan”

Objavljeno: 04.05.2023. zagorjeinternational

U povodu blagdana svetog Florijana, župan Anđelko Stričak uputio je čestitku čelnim ljudima Vatrogasne zajednice Varaždinske županije, predsjedniku Nedeljku Vukaloviću i zapovjedniku Željku Nagyu, te profesionalnim i dobrovoljnim vatrogascima. 

– Svim pripadnicima javnih vatrogasnih postrojbi i dobrovoljnih vatrogasnih društava s područja Varaždinske županije, povodom Međunarodnog dana vatrogasaca i blagdana svetog Florijana, zaštitnika vatrogasaca, upućujem iskrene čestitke – rekao je župan Stričak. 

Uz čestitke, župan Stričak ovom prilikom zahvalio se vatrogaskinjama i vatrogascima na iznimnom zalaganju, trudu, vremenu i požrtvovnosti koje ulažu u spašavanje ljudi i imovine.

– Varaždinska županija se ponosi Vašom profesionalnošću i svakodnevnim zalaganjem koje pokazujete obavljajući ovu plemenitu i humanu profesiju. U obavljanju Vaših aktivnosti želim Vam puno uspjeha i sreće uz što manje intervencija, a prilikom obavljanja odgovornog, a ponekad i po život opasnog posla neka Vas čuva Vaš zaštitnik sveti Florijan – poručio je Stričak. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba