Mnoštvo poznatih chefova, brdo dobre glazbe te natjecanje u jedenju ljutih burgera

ČAKOVEC: Vraća se ‘Burger Weekend’

Objavljeno: 04.05.2023. zagorjeinternational

Ovaj vikend pravi je razlog za posjetiti Trg Republike u Čakovcu na koji se vraća ‘Burger Weekend’. Posjetitelji će u tri dana moći probati burgere poznatih čakovečkih chefova Marka Palfija i Matije Bogdana te Mate Jankovića koji dolazi u goste sa svojim ‘Institutom za burgere’.

Osim lokalnih chefova, na Čakovec Burger Weekend vraćaju se i prošlogodišnji pobjednici festivala – ekipa ‘Bistro Funk’ iz Novog Sada sa svojim burgerom ‘How High’ koji je prošle godine, prema mišljenju posjetitelja, bio najbolji. Pridružuje se i ekipa ‘Bastards’ iz Murske Sobote te ‘Laganini’ i ‘Škartoc ljubavi’ iz Čakovca.

Osim u burgerima, posjetitelji će sutra od 11 sati pa sve do nedjelje na Trgu Republike moći uživati u glazbenom programu na kojem će između ostalih nastupati će Dino Dvornik Tribute Band, Songkillers, DJ Phat Phillie te legenda hip hop kulture, američka umjetnica i pjevačica Bahamadia.

Održat će se i natjecanje u jedenju ljutih burgera u nedjelju u 16 sati, a dva sata nakon toga proglasit će se najbolja burger kućica festivala. Kao novitet ove godine, iz organizacije istuču biorazgradivu ambalažu i višekratne čaše.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba