Svega nekoliko sati nakon što su jedno drugome pročitali zavjete, ona je poginula

STRAŠNA TRAGEDIJA: Mladenci tek krenuli u zajednički život, pijana 25-godišnjakinja naprasno ga prekinula

Objavljeno: 02.05.2023. zagorjeinternational

Aric i Samantha odlazili su sa svog vjenčanja, svega nekoliko sati nakon što su se oženili, sjeli su u auto za golf i krenuli, no pijana vozačica zabila se u njih. Vozilo je navodno odletjelo u zrak, okrenulo se nekoliko puta. Samantha je preminula u bolnici, dok je njezin suprug teško ozlijeđen, javlja NY Post

– Dali su mi Aricov prsten u plastičnoj vrećici tek pet sati nakon što mu ga je Sam stavila na prst i nakon što su pročitali zavjete jedno drugome. Aric je izgubio ljubav svog života – napisala je majka mladoženje na GoFundMe stranici na kojoj skuplja novac za sahranu svoje snahe, prenosi 24sata

Vozačica Jamie Komorski (25) odbila je na mjestu nesreće test koji bi pokazao je li alkoholizirana, ali je, kako navodi NY Post, bazdjela na alkohol. Policiji je navodno rekla da je popila jednu čašicu tekile i jedno pivo, i to sat vremena prije nego što se zabila autom u golf vozilo u kojem su bili mladenci. 

Prema izvještaju, ona se unajmljenom Toyotom zabila u vozilo za golf, a očevid je pokazao da je počela kočiti netom prije nego što se zabila u njih. Optužena je za ubojstvo iz nehaja i tri kaznena djela vožnje pod utjecajem.

– Golf vozilo je nakon udarca odletjelo u zrak, palo i zakotrljalo se nekoliko puta. Pijana vozačica udarila ih je, vozila je prebrzo – navodi se na GoFundMe stranici.

Aric ima ozljedu mozga, kao i nekoliko slomljenih kostiju. U ozbiljnom je stanju u bolnici i već je prošao dvije operacije. Uz njega su ozlijeđena i dva njegova rođaka. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba