Udruge te Gradovi Oroslavje i Zabok iskoristili priliku za dobrosusjedsko sportsko natjecanje

FOTOGALERIJA: Pogledajte kako je bilo na obilježavanju operacije “Bljesak“

Objavljeno: 02.05.2023. zagorjeinternational

Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Krapinsko – zagorske županije obilježila je na prostorima ‘RE Gardena’ u Zaboku 28. obljetnicu vojno redarstvene operacije “Bljesak“ i 32. obljetnicu od početka Domovinskog rata u nazočnosti preko stotinu članova Udruge i prijateljskih udruga UVSJP Barun, UDiVDR Bedekovčina, UHVIDRA, UBDR Sveti Juraj Gornja Stubica, predstavnika Ministarstva hrvatskih branitelja te gradova Zabok i Oroslavje.

Obilježavanje je otpočelo prigodnim govorima gradonačelnika Zaboka Ivana Hanžeka i gradonačelnika Oroslavja Viktora Šimunića, te 1. šetnjicom biciklističko – pješačkom stazom Zabok – Oroslavje koju je pohodilo 26 članova udruge s članovima obitelji. Na pola puta u Oroslavju, kod člana udruge Nenada Grabušića, organizirana je okrjepa.

Obilježavanje se nastavilo povratkom sa šetnice duge sedam kilometara natjecanjima u bacanju potkove, elektronskom pikadu, visećoj kuglani te alki na zagorski način. Najuspješniji natjecatelji nagrađeni su peharima i medaljama. Za sve sudionike i goste, članovi Udruge skuhali su grah, a udruga je osigurala prigodne majice s obilježjima aktivnosti za 1. šetnjicu i 28. obljetnicu VRO Bljesak. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba