Luke Šulić videom s odmora otkrio da čekaju prinovu

2CELLOS NA KVADRAT: U obitelj poznatog glazbenika i manekenke dolazi četvrto dijete

Objavljeno: 01.05.2023. zagorjeinternational

Tamara Šulić, supruga poznatog hrvatskog violončelista Luke Šulića, čeka njihovo četvrto dijete. Vijesti je na Instagramu podijelio Luka, bivši član dua 2Cellos. Naime, Luka, Tamara i njihova djeca – Val, Hana i Leo, odmaraju se u toplijim krajevima, a glazbenik je podijelio video na kojem se izmjenjuju kadrovi – obitelj plovi morem, igraju se na plaži, šetaju te tek na kraju videa, Luka dodiruje zaobljeni trbuščić svoje supruge.

“Ponovno rastemo”, napisao je kratko, a pratitelji su ostavili čestitke u komentarima. Kako podsjeća Glorija, violončelist i njegova supruga i bivša slovenska manekenka Tamara vjenčali su se 2017. godine na Hvaru, a godinu kasnije su postali roditelji sina Vala. U ljeto 2019. Tamara je rodila djevojčicu Hanu, a treće dijete, sina koji je dobio ime Leo, dočekali su u ožujku 2021. godine. Tamara se tada odlučila na kućni porod.

– Jučer je rođeno naše treće čudo, upravo ovdje u našem domu, maleni Leo. Jako sam ponosan na moju prekrasnu, jaku i spartansku suprugu Tamaru. Neka kaos počne – napisao je tada uz fotografiju na kojoj Tamara drži novorođenog sina u rukama.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba