Zagrepčanka sav urod s OPG-a prodaje ispod cijene, kako bi skupila novac za operaciju psa

“Žicati ne želim, radije ću rasprodat’ kaj imam”

Objavljeno: 30.04.2023. zagorjeinternational

Marina Galović, vlasnica OPG-a iz Zagreba, odlučila je prodati sve svoje proizvode ispod cijene kako bi pomogla svom psu Maxu.

– Prestajemo s proizvodnjom! Sve presadnice i zasađeno povrće su na akciji, od danas, pa dok ne skupimo novce za operaciju našeg Maxa. Žicati’ ne želim, radije ću rasprodat’ kaj imam” – napisala je u objavi na Facebook stranici svog OPG-a.

Naime, njihov ljubimac, pas Max, kojeg su prije nepune dvije godine spasili, doživio je nezgodu, pri čemu su mu stradali ligamenti na obje noge. Zbog toga više ne može ustati ni hodati i trpi nesnosne bolove. Jedino rješenje su operacije obje noge i ugradnja pločica od titana, a za to je potrebno više od tri tisuće eura.U međuvremenu Marina je objavila kako je akcija urodila plodom te je skupljena određena svota novca za pomoć Maxu.

– Skupili smo 1300 eura, sutra idemo na Zelenu i imamo za jednu nogu za operaciju. Hvala vam na svakom uplaćenom euru, svakoj kupljenoj sadnici, svakoj kili povrća. Hvala do neba. Voli vas vaš Max – poručila je Marina u objavi na Facebooku.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba