PIK-PAK: Evo o čemu se radi

U Zaboku žele izgraditi energetski učinkovitu kuću koja će biti mjesto druženja i učenja za djecu

Objavljeno: 29.04.2023. zagorjeinternational

DND Zabok ove godine obilježava 70 godina uspješnog rada za djecu i s djecom, a pred njima je veliki izazov dostojan velike obljetnice i druženja s djecom kroz uspješne i prepoznatljive projekte i programe s ciljem stvaranja zajednice po mjeri djece. Biti tako uspješan, i u različitim programima okupljati veliki broj zadovoljne i sretne djece, a ne imati dovoljno primjerenog prostora za rad je veliki pothvat za sve njihove volontere/ke i suradnike/ce, a i našu djecu. 

– Zaključili smo da nam je potrebna ‘DND Kuća’, u čemu nas podržavaju djeca, roditelji, građani, lokalna i regionalna samouprava, gospodarstvenici, poduzetnici i svi oni koji su čuli za nas i naše aktivnosti s djecom. Pred nama je veliki izazov, ali vjerujemo da zajedno možemo izgraditi našu kuću u kojoj će se naša djeca osjećati slobodno, sretno i važno, jer će moći razvijati svoje sposobnosti i stjecati nova znanja, biti kreativni i predlagati programe i aktivnosti u našoj kući. Hvala svima koji nas podržavaju i koji će nas podržati u našoj kampanji prikupljanja financijskih sredstava i dati svoj doprinos da zajednički dođemo do našeg cilja i izgradimo ‘Kuću DND-a’ koju smo po uzoru na igru nazvali PIK-PAK – kažu iz zabočkog DND-a.

U prostoru zabočke ReGalerije gospodarstvenicima s područja Krapinsko – zagorske županije će se 3. svibnja 2023. predstaviti arhitektonski koncept kuće PIK-PAK kao inkluzivnog i sigurnog mjesta za djecu predškolske i osnovnoškolske dobi, odnosno razvoj njihovih talenata, kreativno stvaralaštvo i prenošenje znanja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba