Uputili mu javnu zahvalu

Vozač splitskog KBC-a svojom gestom i pribranošću oduševio roditelje bolesnog dječaka

Objavljeno: 27.04.2023. zagorjeinternational

Vozač KBC-a Split Adel Mešković (32) iz Omiša svojom je dobrotom i ljudskošću oduševio uspaničene roditelje dječaka koji je doveden na hitni kirurški prijem iz Dubrovnika te su mu se iz tog razloga htjeli javno zahvaliti. 

Kako je ispričao otac dječaka, s obzirom na to da se po Splitu baš ne snalaze, na ulazu u bolnicu su zatekli vozača hitne kojeg su zamolili za pomoć, piše 24sata.

– Doveo me do hitnog kirurškog prijema, pomogao mi je s djetetom do ulaza, dijete izvadio iz auta i sve ostalo. Mi kao roditelji bili smo u panici, on nas je smirio. Operacija je prošla uspješno. Svakako, htjeli bi ga pohvaliti i zahvaliti još jednom. Vrijeme je da takvi mladi i ljubazni ljudi koji vole svoj posao rade na takvim mjestima – rekao je otac dječaka.

Vozač Adel Mešković rekao je pak da su svojem činu ne vidi ništa posebno.

– Uvijek sam volio pomagati ljudima, tako sam odgojen, a i sam imam malo dijete od tri godine pa sam se u tom trenutku lako poistovjetio s roditeljima. Drago mi je što sam im olakšao i što je dijete dobro – rekao je 32-godišnjak. 

Kao vozač radi nešto više od godinu dana i kaže da voli svoj posao, no dodaje da nije jedini koji bi ovako nešto napravio.

– Moram pohvaliti čitavu ekipu vozača, pravi smo tim, kao i svoga šefa koji nam je svima za primjer raspoloživošću i odgovornošću. On nas uvijek potiče da savjesno i marljivo radimo za dobrobit svih pacijenata i naše bolnice – dodao je Mešković.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba