Prijave otvorene do 15. svibnja

Sajam udruga Krapinsko – zagorske županije stiže 27. svibnja u Donju Stubicu 

Objavljeno: 27.04.2023. zagorjeinternational

Sajam udruga Krapinsko – zagorske županije ove će se godine održati po 18. puta, a stiže u donjostubički Park Jure Stubičanca 27. svibnja od 10 do 12 sati.

Cilj Sajma udruga Krapinsko – zagorske županije je promocija rada udruga koje djeluju na području županije te međusobno upoznavanje udruga radi buduće suradnje na projektima, a namijenjen je udrugama i njihovim članovima/cama, te onima koji/e se žele uključiti u rad udruga i doprinijeti razvoju civilnog društva u Krapinsko – zagorskoj županiji. 

Također, na Sajam se pozivaju i predstavnike/ce raznih tijela/povjerenstava/vijeća u kojima sudjeluju udruge u jedinicama lokalne/regionalne samouprave (Savjeti mladih, Savjet za razvoj civilnog društva, Povjerenstva,…).

– Kako bismo organizirali stolove/štandove, molimo da se prijavite najkasnije do 15. svibnja sa svim traženim podacima na OVOM linku – poručuju organizatori. 

Ovogodišnje izdanje Sajma organizira Mreža udruga “Zagor” u partnerstvu s udrugom Multimedijalni centar “STUB-KLUB”, udrugom “Petrože Krušljevo Selo” i Bedekovčanskom udrugom mladih uz potporu Grada Donja Stubica i pokroviteljstvo Krapinsko – zagorske županije.

Za sve dodatne informacije slobodno nas nazovite na broj telefona 091/941-0310 (Kristina) ili se javite putem maila [email protected]

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba