Jeste li ikada bili na Grebengradu?

Napunite baterije uz tradicionalna druženja u Novom Marofu na 1. maj!

Objavljeno: 26.04.2023. zagorjeinternational

Već je uobičajeno da se 1. maj, Međunarodni praznik rada slavi u prirodi. Tako je i ovo prilika da se za produženi vikend odlučite za lokacije u novomarofskom okruženju. Grad Novi Marof, u suradnji s Planinarskim društvom Grebengrad, već tradicionalno organizira podjelu graha na Grebengradu. Odlična je to prilika za one koji još nisu, ali i za one koji već jesu, posjetiti Grebengrad i uživati u prirodnom i kulturnom bogatstvu koje ovo područje nudi.

– Povodom Međunarodnog praznika rada imate odličnu priliku posjetiti jednu od najprepoznatljivijih kulturno-povijesnih lokacija u ovom dijelu Hrvatske, podružiti se u predivnom okruženju koje Grebengrad nudi, a isto tako i uživati u grahu koje će za vas tradicionalno pripremiti Planinarsko društvo Grebengrad – poručio je gradonačelnik Novog Marofa Siniša Jenkač.

Na putu prema gore svakako je za preporučiti posjet Etno parku Greben – prekrasan park s tradicijskim kućicama u kojem možete vidjeti kako se nekad živjelo i radilo, malo predahnuti i krenuti put Grebengrada gdje će vas oko 11 sati čekati grah, ali i glazba uživo.

Osim tradicionalne proslave, Grad Novi Marof organizira i druženje povodom Prvog maja uz Udrugu dragovoljaca i veterana domovinskog rata na lokaciji Šejan. Stoga, odaberite neku od lokacija na području Novog Marofa, odmorite i napunite baterije u prirodi te uživajte u produženom vikendu!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba