Prepuni Dom kulture i posljednja predstava u sklopu manifestacije 'Proljeće u Oroslavju'

Dudek i Regica, Presvetli i Cinober, Matula i Babica zabavljali publiku puna tri sata

Objavljeno: 25.04.2023. zagorjeinternational

U nedjelju je u prepunom Domu kulture u Oroslavju izvedena i posljednja predstava u sklopu manifestacije ‘Proljeće u Oroslavju’. Vrhunska glumačka postava kazališta Kerempuh zabavljala je publiku puna tri sata tijekom kojih je omiljena dramska serija ‘Gruntovčani’ oživjela na oroslavkoj pozornici, a nezaboravni likovi Dudeka i Regice, Presvetlog i Cinobera, Matule, Babice i drugih našli su se pred novim izazovima i novim problemima modernog doba 21. stoljeća.

– Najveće ovacije pripale su našem Oroslavčaninu Matiji Šakoronji u ulozi Andrije Draša Katalenića – Dudeka koji se na samom kraju kratko obratio publici i zahvalio na ovako velikom interesu i odazivu. Matija se u emotivnom govoru prisjetio svojih dana iz djetinjstva provedenih upravo u oroslavskom Domu kulture te još jednom napomenuo koliko mu znači nastupati pred domaćom publikom.
Gradonačelnik Oroslavja Viktor Šimunić iznimno je zadovoljan prvim ‘Proljećem u Oroslavju’ te je kratko najavio da nakon proljeća možemo očekivati i ‘Jesen u Oroslavju’ – poručili su iz Grada Oroslavja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba