DESINIĆKI KRAJ ZAVIJEN U CRNO: Iznenada preminula 23-godišnja mažoretkinja

˝Ne postoje riječi utjehe – ostavila je poseban trag u našoj priči i uvijek zračila posebnom toplinom˝

Objavljeno: 25.04.2023. zagorjeinternational

Članica Desinićkih mažoretkinja Ines Švajcar (23) iznenada je preminula u nedjelju. Neslužbeno se doznaje da je još u petak nastupala s kolegicama, a dva dana kasnije je preminula.
Od nje su se emotivnom porukom na Facebooku oprostile Desinićke mažoretkinje. Prenosimo je u cijelosti:

“Dragi naši,

ovim putem prije svega želimo izraziti sućut obitelji i najbližima naše drage Ines koja nas je jučer prerano napustila. Ne postoje riječi utjehe koje bismo mogle sročiti, ne postoje riječi koje bi sada utješile one koji su joj bili najbliži, ali jedno je sigurno – zauvijek će ostati u našim srcima i sjećanjima. Došla je u našu udrugu kao malena djevojčica, a izašla kao odrasla djevojka, ostavila je poseban trag u našoj priči i uvijek zračila posebnom toplinom. Bila je prekrasna djevojka koja je svojim osmijehom krasila mnoge nastupe i još prije samo dva dana, nažalost posljednji put, zaplesala s nama.

Ines,
iako nisi uspjela staviti točku na kraj svoje priče, u našoj ćeš biti još dugo, tvoje ime će se spominjati na još mnogo stranica i živjet ćeš u mnogim sjećanjima. Hvala jer si izabrala baš nas i svoje vrijeme odvajala za mnoge probe, nastupe i našu udrugu.

Naša proslava ostat će nam u posebnom sjećanju jer je naša Ines bila dio nje i svoje posljednje trenutke provela s nama, a objave o istoj ćemo krenuti objavljivati kasnije.”

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba