Sjedila je na podu i plakala držeći se za lice

UŽAS: Pijana baka ošamarila unuku u vrtiću, djevojčica od jačine udarca pala na pod 

Objavljeno: 24.04.2023. zagorjeinternational

Teški incident dogodio se početkom travnja u jednom zagrebačkom vrtiću. Naime, umirovljenica je došla po svoju unuku oko 17.15 sati te ju je na hodniku ošamarila toliko snažno da je djevojčica pala na tlo, počela plakati i dozivati odgajateljicu, koja je čuvši vrisak brzo istrčala iz sobe. Ubrzo je došla i čistačica, a zatekle su užasan prizor, piše Zagreb.info.

Umirovljenica je bila u vidno alkoholiziranim stanju, a djevojčica je sjedila na podu držeći se za lice i u šoku plakala. Rekla je odgajateljici kako ju baka tuče, a ova je još više podivljala i primila ju za ruke i držeći je, snažno povlačila da ustane s poda.

Odgajateljica i čistačica baku su brzo odmaknule od unuke i potom ju istjerale iz zgrade vrtića, a potom nazvale majku djevojčice i ispričale što se dogodilo. Intervenirala je i policija. 

Sutkinja je baki odredila uvjetnu kaznu zatvora od 40 dana, ali kako je u postaji provela jedan dan, ostaje joj još 39, a osim toga, mora na liječenje ovisnosti o alkoholu u zdravstvenoj ili drugoj specijaliziranoj ustanovi u trajanju od 10 (deset) mjeseci, kao i platiti sudske troškove u iznosu od 50 eura.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba