Ovako se prošlog vikenda tržilo u Pregradi, pogledajte atmosferu

Pokušavamo stvoriti našu ‘Malu sredinu’

Objavljeno: 24.04.2023. zagorjeinternational

Proteklog vikenda u Pregradi je održan Proljetni buvljak. Ovo je prvi takav buvljak održan u Pregradi, a sudeći po reakcijama posjetitelja, zasigurno ne i posljednji.

Sunčan dan uz malo dobre volje pretvorio je pregradski trg u mjesto na kojem se druži i trži. Na Buvljaku je sudjelovalo 11 izlagača iz Pregrade i okolice, a moglo se pronaći svega, od igle pa skoro do lokomotive.

– Cilj ovog Buvljaka prvenstveno je bio povezati ljude. Svjesni smo da se u malim sredinama promjene ne dešavaju preko noći i da ljudi nisu navikli na Buvljake, ali zato pokušavamo stvoriti našu Malu sredinu. Odaziv je premašio sva naša očekivanja. Izlagači su se međusobno povezali i stvorili jako dobru vibru, a to su prepoznali i posjetitelji koji su pitali – Kad će drugi Buvljak i gdje se možemo prijaviti – rekla je Dora Kolar, članica udruge Mala sredina i organizatorica Proljetnog buvljaka.

Ovim Buvljakom se Udruga ‘Mala sredina’ priključila inicijativi ‘Good Deeds Day’. Organizator Proljetnog buvljaka bila je Udruga ‘Mala sredina’, a događanje se odvilo u sklopu programa ‘Proljeće u Pregradi’.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba