Olakšajte si odabir studija i prijavite se u par klikova

Maturanti, ovog četvrtka u 12 sati FOI otvara svoja vrata kako bi vas upoznao sa svojim programima

Objavljeno: 24.04.2023. zagorjeinternational

Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu ove će godine u četvrtak, 27. travnja 2023. održati svoj Dan otvorenih vrata 2023. (DOV2023). Nakon višegodišnje pauze zbog pandemije koronavirusa i održavanja događanja isključivo online, ovogodišnje izdanje DOV-a održat će se uživo. Dan otvorenih vrata održat će se s početkom u 12 sati na adresi FOI 1 (Pavlinska 2, Varaždin), no u programu je predviđen i obilazak novog objekta FOI 3 (Vila Oršić) u neposrednoj blizini.

Program će obuhvatiti:

• PREZENTACIJU FOI-JA I STUDIJSKIH PROGRAMA S OSNOVNIM INFORMACIJAMA ZA UPIS (FOI 1, dvorana 1)

• PANEL DISKUSIJU FOI STUDENATA (FOI 1, dvorana 1)

• POSJET LABORATORIJIMA ZA IZVOĐENJE PRAKTIČNE NASTAVE (FOI 3)

Cilj Dana otvorenih vrata je upoznati učenike završnih razreda srednjih škola (prvenstveno 3. i 4. razreda), a potencijalno i naše buduće studente sa studijskim programima FOI-ja, a koje maturanti mogu upisati nakon što polože ispite državne mature.

Dan otvorenih vrata bit će prilika svim zainteresiranim učenicima, ali i nastavnicima i ostalim zainteresiranim sudionicima da čuju sve informacije važne za upis na FOI, ali i da predstavimo sve prednosti FOI-jevih studijskih programa, kao i sve druge mogućnosti koje se, uz studiranje, nude našim budućim studentima.

Četiri nova suvremena modula na informatičkom smjeru, moderniziran stručni studij, nove aplikacije za pomoć u studiranju i nenastavnim aktivnostima, obavezna stručna praksa u najvećim kompanijama u Hrvatskoj ili u inozemstvu – samo su neke od tema na FOI-ju koji će biti predstavljeni u okviru ovogodišnjeg DOV-a. Uz to, učenicima će biti prezentirano čime se bave studentske udruge, što se radi u novoobnovljenim FOI-jevim laboratorijima za seminarsku nastavu i kakva su iskustva sadašnjih studenata.

Za posjet Danu otvorenih vrata FOI-ja prijavite se OVDJE. Za dodatne informacije i grupne dolaske zainteresirani se mogu javiti FOI-ju na [email protected] ili na broj telefona 042/390 881.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba