Bliži se konferencija 'Industrija Zagorja' u organizaciji HGK ŽK Krapina, dolazi i ministar Filipović

˝Ona nije nasljeđe i nužno zlo već djelatnost u kojoj najbolje možemo ostvariti svoje interese i biti konkurentan dio najrazvijenijeg dijela svijeta˝

Objavljeno: 24.04.2023.

˝Naša županija je dominantno industrijska i izvozno orijentirana. Konferencijom želimo istaknuti ne samo Krapinsko – zagorsku županiju, već i Zagorje, ali i sjever Hrvatske kao prostor u kojem industrija nije nasljeđe i ”nužno zlo”, već djelatnost u kojoj najbolje možemo ostvariti svoje interese i biti konkurentan dio najrazvijenijeg dijela svijeta˝, rekao je predsjednik Županijske komore Krapina Anđelko Švaljek prilikom najave konferencije ‘Industrija Zagorja’ – konkurentnost, održivost, modernizacija koju organizira krapinska Komora, a koja će se održati ove srijede pod moderatorskom palicom Tomislava Radoša u Vodospremi Zabok s početkom u 9 sati.

Od posebnog je značaja, kako je istaknuo Švaljek, dolazak ministra gospodarstva Davora Filipovića, ali i dolazak krapinsko – zagorskog župana Željka Kolara kao istinskog promicatelja industrije Zagorja.

– Drago mi je da ćemo imati priliku predstaviti ekonomske pokazatelje i prognoze, kao i potencijale financiranja u okviru EU fondova 2021. – 2027. i to kao dio usluga koje HGK pruža svojim članicama. Ključni dio konferencije je panel diskusija u kojoj će direktori naših najboljih firmi prezentirati investicijske i razvojne planove, naše dosadašnje rezultate i namjeru da potaknemo mlade da svoju budućnost grade doma, kroz školovanje i zapošljavanje u ”modernim, zelenim i digitalnim” industrijama – poručio je Švaljek.

Detaljan program konferencije čiji je medijski pokrovitelj i portal Zagorje International pogledajte u PDF-u koji slijedi…

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba