Evo koliko se trebate 'isprsiti' za ovaj komad tkanine

OČITO SE IMA: Potkošulja poznatog brenda hit je već godinu dana unatoč bezobraznoj cijeni

Objavljeno: 18.04.2023. zagorjeinternational

Majica bez rukava s logotipom brenda Loewe osvojila je sve društvene mreže nakon prvog pojavljivanja na modnoj pisti luksuzne marke za proljeće/ljeto 2022. Mogli ste je vidjeti na Instagramu i TikToku te na mnogim slavnim osobama koji su pokazali kako je uklopiti u svakodnevnu garderobu. 

Za razliku od nekih trendova koji nestanu nakon godinu dana, čini se da popularnost Loewe majice bez rukava nije nimalo pala kako ulazimo u proljeće/ljeto 2023, piše Index

Cijena jedne majice iznosi vrtoglavih 270 eura, no ovakve potkošulje su zapravo super komad odjeće koji je poželjno imati u ormaru. Običnog su dizajna, ali ih je jednostavno kombinirati.

No, budimo realni, iako je riječ o marki, ovo je ipak prevelik iznos za običnu potkošulju, a alternative su daleko pristupačnije. Tako Bershka ima majicu bez rukava za 5.99 eura koju možete personalizirati putem mobilne aplikacije. Možete staviti sliku i tekst po svojoj želji, dok H&M ima nekoliko varijanti u različitim bojama po cijenama od 24.99 do 8.99 eura.  

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba