Požurite po ulaznice

Kino Krapina ponovno za vas dovelo sjajne filmske naslove

Objavljeno: 18.04.2023. zagorjeinternational

U petak 21. travnja u Kino Krapina stiže pravi filmski hit za sve ljubitelje popularnog lika Super Maria. Naime, u 19 sati održat će se projekcija animirane komedije ‘Super Mario bros’.

Film su producirali osnivač i izvršni direktor Illuminationa Chris Meledandri i Shigeru Miyamoto iz Nintenda, a prema svemu sudeći, bit će to pravi hit 2023. godine.

Ulaznice se mogu kupiti OVDJE, na blagajni dvorane od utorka do petka od 13 do 17 sati, ili sat vremena prije projekcije.

Također, nakon ove sjajne animirane komedije, u 21 sat slijedi projekcija drame ‘Air’ u kojoj glavne uloge igraju poznata lica, Matt Damon, Ben Affleck, Jason Bateman, Viola Davis i Chris Tucker.

Film vraća u razdoblje osamdesetih godina prošlog stoljeća. Matt Damon tumači lik Sonnyja Vaccara, zaslužnog za potpisivanje unosnog ugovora s tada mladom košarkaškom zvijezdom Michaelom Jordanom. Ben Affleck je u ulozi suosnivača Nikea, legendarnog Phila Knighta, Jason Bateman je u ulozi Roba Strassera – njegovog direktora marketinga, dok je Viola Davis u ulozi beskompromisne majke koja zna vrijednost neizmjernog talenta svog sina i košarkaškog fenomena koji će postati najveća sportska legenda svih vremena.

Ulaznice se mogu kupiti OVDJE, na blagajni dvorane od utorka do petka od 13 do 17 sati, ili sat vremena prije projekcije.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba